Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2010, 13:29   #8
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tayyip'i Üzmek Allah'ı Değil; ABD'yi Üzmektir

Tanırım Arslan Bulut'u. Hemşehriyiz kendisiyle. Yıllardır yaptığını, tarafı olduğu saf için elinden geleni yapmış. Şimdi iş taşlamak olsa Tayyip Erdoğan hakkında, ben ne makaleler yazarım. Henüz 2 hafta öncesinde Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize/Güneysu'da Mhp İlçe Başkanı ile görüştüm kendi evinde. Başbakanın evi de tam karşımızdaydı. Konuştuklarımızı anlatsam beni forumdan banlarlar sanırım. Hani savunsam da en iyi ben savunurum, taşlasam da en iyi ben taşlarım galiba.

Fakat yapılması gereken bu değildir. Her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti devletinin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sınırımızı bilmemiz gerek. Onu uç noktalardan taşlayanı da, haşa onun bir milletvekili gibi "Peygamber gibi" yakıştırmalar yapıp yine uç noktalarda yücelteni de kınarım, gerekli mücadeleyi veririm.

Birilerini eleştirmeden önce kendimizi düzeltelim. O adamlar bir şekilde o makamlara gelmiş ve koskoca Türk milletini idare ediyorlar. Hiçbirşey bilmiyorsak haddimizi bilelim. Arı su içer bal akıtır, yılan su içer zehir akıtır..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan