Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2010, 12:12   #28
Ruhadam
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hey Be Böyle Bir Hoca Da Varmış...

Yani yazmayayım diyorum ama yazmamak elde değil ki...
Güzel kardeşim, sen sanırım dini kullanan insanlardan bahsediyorsun ancak yazım uslubundan olsa gerek söylediğin söz doğru anlaşılamıyor. Eğer dediğim gibi dini kullanan bir insandan bahsediyorsan sonuna kadar sana hak veririm, ha yok her Allah'ın selamını verenden bahsediyorsan orada dur derim. Neden dur derim dilim döndüğünce açıklayayım.
Öncelikle verilen selam Allah'ın selamı yeri göğü seni beni bütün alemleri yaradan bir rabbin selamı, bu selamın verilmemesi gereken yerler bellidir (tuvalet, banyo vs.) üniversite dahil Allah'ın selamını insanların alıp vermesi için gerici yada başka birşey olmasına gerek yok. Türkçü biri olmama rağmen (ırkçı değilim) bir müslüman olarak her yerde Allah'ın selamını verir her yerde bu selamı alırım. Şimdi de ki bana sen gerici birisisin, tekrar söylüyorum dini kullanarak birşeyler yapmaya çalışan kişilere bir müslüman olarak hakkımı helal etmeyeceğim ama bir o kadar safane bir şekilde dini vecibelerini yerine getirenleri gerici ilan edenlerede hakkımı helal etmeyeceğim.

Saygılarımla.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver