görevli arkadaslar bu konuyu kitlermısınız. bu konudaki link degişimi yaptıgım kişi sadece
KarsiyakaLee nickli arkadastır. ------------- diger arkadaslardan birinin sayfası tek sayfa dıe yonetım yasak demıstır kodunu kaldırdım suan firari nickli arkadasın ------------------------ samsunly die nickli diger arkadasta masallah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
beleş link degişimi alıo karsılıksız tam 6 yedi gundur devam edıo böle oda cok ayıp etmıstır bana karsı. onunda kodlarını kaldırıyorum suan daha fazla karsılıksız link degişimi yapmayı dusunmuyorum host sorunu dedi. tasarım sorunu dedi yınede kodlarımı eklemedı sorunları halledıldıgı halde karsılıklı link degısımıne varılmamıstır. kodları suan kalkıyordur. ----------------------- bu konunun kilitlenıp silinmesını istiyorum link degısımıne devam ettıgım tek kişi olan KarsiyakaLee nickli arkadasıda bu linke kodlarını yazaraktan link degısımıne devam etmeyı ordan surdurecem. KarsiyakaLee nickli arkadasın kodları sıtemde duruyordur bilginize. digerlerını suan sılıom nedenlerı yazdım zaten. konu kitlenırse sevınırım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
----------
kilitlenmeden direk silinirsede iyi olur efendım