Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2010, 17:17   #12
fener1907
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Giriş-Çıkış Penceresi

SovaLyem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Belki derdimi yanlış anlatıyor olabilirim, kusura bakmayınız. Normalde script ayarlarından düzenlediğimiz zaman "events/olaylar" kısmında, örneğin giriş çıkış ya da ayrılmaları 3 seçenekle görebiliriz: Kanalda-Statuste-Gizle. Bunlarda sorun yok. Kanalda göster dediğimde kanala giren çıkanlar yüzünden normal yazılar görünmüyor. Ben sadece bunu ayrı bir pencerede görmek istedim.

[15:19:34] *** Ayrıldı #sohbet: Guest217 (Turkiye@88.252.60.ed41
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

-
[15:22:01] *** Giriş #sohbet: SovaLyem (Turkiye@95.15.120.Q141

-
[15:22:20] *** melek1907 (Turkiye@88.212.80.eQ28
Çıktı (QUIT: User exited)

Yukarıda WeiLSiDe arkadaşımızın verdiği kodla ayrı bir pencereye taşıdık. Ama sadece [15:18:45] Harun #sohbet kanalına girdi şeklinde görebiliyorum. Ben yukarıda örnekte verdiğim gibi nick, kanal ve ident mi ip no mu oluyor o şeklinde görmek istedim.

yanlış anlamışım kusura bakma

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan