Cevap: sevgililer gününü kim uydurdu bize ne ki aziz valentin kim roma katolik kilise
Şimdi size bir hikaye anlatacagım TÜRKİYE ve dunyada güzellik yarışmaları oluyor hepimizde bunu biliyoruz 2 yahudi aralarında konuşurken Örf ve adetlerden bahsediyorlar bir tanesi gülüyor diyorki ben istersen ne örf kalır ne adet öteki diyor TÜRKLERi başkasi ile karışdırma adam diyor bak ben istersem türk bayanları istediğim gibi soyarım iddalaşıyorlar günlerden bir gün TÜRKİYE de güzellik yarışması oluyor ki hepiniz biril Güzellik yarışması ortamlarını adam diyorki ne oldı arkadaşım hani diyordun Türkler şoyleydi böyleydi bak bir tane madalya'ya nasıl soyundurdum gördünmü diyor,
herkesin fikrine saygılıyım ama bazı gercekleride göz ardı edemeyiz kutladıgımız günlerin hangisi Osmanlı kültüründe var hangisi yok bi araştırın kimseye niye kutluyorsun yada neden kutlamıyorsun diyemeyız, O yüzden nefret ettigim tek şey başkalarına özenenler aaa bugun bırınız üzerinde bı kazak vardı superdı yarın bende alayım diyenlerden ne demiş atalarımız.. (Göründügün gibi ol oldugun gibi görün) Hayırlı if'ler.. |