Cevap: Kadınların aşkta yaptığı 7 büyük hata
HESABI SÜREKLİ ONA ÖDETMEK $ a bakan hanimlar yapabilir. Anlayisli biri, arada kendi oder. ARKADAŞLARINIZIN YANINDA SEVGİLİNİZİN ARKASINDAN KONUŞMAK Hic hos degil. KALABALIK YERLERDE SEVGİLİNİZE FAZLA ASILMAK sacma buluyorum. herseyin olcusu var. BİZ" KELİMESİNİ ÇOK ERKEN KULLANMAK Biz diyemeyen bir erkek, yada demesini istemeyen bir erkegin ciddiiyetinden suphelenirim. Sahsen benimle birseyler yasayan bir insan, ayri gayrisi olmasin istemem. biz diyemiyorsak.. iliskiyi tekrar gozden gecirir, baktim hala biz diyemiyoruz.. bitiririm. ÜSTÜNE FAZLA DÜŞMEK Yaptigim en buyuk hatalardan biri. Katiliyorum. Insanlar simariyor deger gorunce... GELECEĞİ PLANLAMAK Duygusal birseyler yasadigim insanin, gelecege dair planlari yoksa.. bunu onunla paylasirim. Ona gore davranirim. -- bu hatalar sanirim erkekler icinde gecerleri.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|