|
armoking_yesiI Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Herkes lafını bilsin konuşsun.Scriptin resmi sitesi kapatıldı.Bizde papatya serilerine olan hayranlığımızdan dolayı scriptin serilerini editledik.Girin kodlamalarına bakın kodların bir tanesinde
yapımcından tututun bir çok şeyine kadar neresi değiş miş ?
Sadece giriş butonları irc.sibersahne.com. Bunun neyi hırsızlık ? Web sitemizdede zaten bunu belirttik.Ha birileri biz burdan user kazanıyoruz diye kıskançlık yapıyorsa o benim sorunum değil.Eğer ben sublarım ile papatya serilerini online tutmasaydım eğer papatya userleri yok olacaktı.Ki ben tüm serileri güncel tuttum fakat ftpden olmadık sebeplerden dolayı silinmişti.
Bu arada bu konu hakkında gerçektende midem bulandı.Serkan emek emek dedin ya ben sırf bu yüzden bak göreceksiniz ayın 15inden sonra papatyanın tüm serilerini sunup eğer papatyaonlineden tek bir script indirtmeyecem.Herkesde bilir ki ben subumu papatya aramasında popüler ettim.Daha bir tek papatya script, papatya mirc vs kelimelerinden link almadım.Ama yakın zamanda görecek herkes.Madem ki öyle sadece susuyorum.
|
Kendini, kurnaz mı sanıyorsun? Eğer emeğe saygın varsa ve amacın, orijinal sitesi kapandığı için kullanıcılara PAPATYA'yı indirtmekse; şimdi o alt siteni kapat ve scriptleri kaldır!