Cevap: Sevgililer Günü makyajın nasıl olmalı?
Cemalizm; Makyaj ile sevgililer günü alaka.. Çünki şöyle bir durum var: - Genelde makyajı seven bayan arkadaşlar özel günler için makyaj tonlarına dikkat ederler.Ve hatta şöylede düşünebiliriz; sevgilisinin eğer hoşuna gidiyorsa, kız arkadaşının makyaj yapması e haliyle bayan arkadaşta yine dikkat edicektir.(vs vs vs.. işte.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) ---- Feronia; Sende haklısın aslında evet beğenen doğal beğensin.E ama işte bazen öylede olmayabiliyor.Bazı erkeklerde var az makyaj yap güzel görün öyle çık diyen.... İşte öyle erkeklerin kız arkadaşlarına hitaben açılmış bir konu bu da, ve de tabi makyajı sevenler için. :p Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
---- aXiPrenS; Sende haklısın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bi de şöyle düşün.. Kız arkadaşın sevgililer gününe önem veriyor ve sanada önem verdiği, değer verdiği için sana karşı biraz daha hoş gözükmek istiyor..Diyelimki sevgililer gününde makyaj yapmak istedi ve yaptı hafif tonlarda, sen ona aaaa buda ne git çabuk yıka yüzünümü diceksin veya yok aşkım yüzünü bi daha boyama ben sevmiyorum hoş olmamış mı? Ne kadar kalp kırıcı bir davranış olur. değilmi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bence her bayanın içinde çok hafifte olsa en nadirinden bir makyajda olsa, bi heves var diye düşünüyorum.Çok sert çıkışımlar yapmışız sanki. :p Biraz daha ılımlı bakabiliriz konuya. |