Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2010, 22:31   #9
Mitolojik
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mirc scriting ile smf programi

XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bi ara denemiştim sanada p.m.'de söylemiştim lakin proxylerin bağlandığını sitenin hitini arttırdığını test etmem için bana online bir sayaç lazım ( sitede şuanda kaç kişi online ).
Kendi sitemde denedim sayfa açmaz oldu ddos korumasımı nedir ip bloke etti.
Proxynin bağlandığından emin olayım sırf senin için internette biraz araştırdım ama bulamadım durum böyle oluncada bıraktım tamam sana ve başkalarına lazım olabilir ama çok yararlı birşeyde değil o yüzden bu kadar uğraşmadım.

cem Hocam sinirlenmis.ama rica ettigim seyi halil Hocam anladi. Aliance kardesimin yaptigi her seferde tek baglanti gerceklestiriyor. Bunu vtunnel, btunnel vs. Siteler ultra 9.9 gibi programlarda gerceklestiriyor. Benim ricam proxy seklinde ayni anda birden fazla baglanti idi. Kontrollu bir sekilde yapilmis buna yonelik bir program yok. Buna en yakin program yamultucu programidir. Googledeki nerede ise tum bu programlari ogrendik arastirirken. En azindan bilgi sahibi olsuk. Halil kardesim bana lazim bu kod o yuzden actim konuyu. Cem Hocam sende kizma yaf . Rahatsiz etmem olur biter, senin canin sag olsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver