Merhaba... Gec kaldim kusura bakmayin...
Yakalsik 3 sene once yazmam gerekiyordu galiba bunu Biraz gec kaldim sanirim buraya baslik acmaya ama guc olmasin yeter dimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben; Aytuğ Kerem AVCI, Arkadaslarim Genelde ZooM olarak seslenirler, yasim; 21 bitiyor 22'ye dogru devam ediyorum insallah... 184 cm boy otalama 75 kg'dayim. Muhitim Istanbul/Esenler.
Aslen Arnavut'um (Kosova)
Ilk universitemi birakip ardindan is hayatina gectim. Universiteyi biraktigimin 3. yilina tekrardan universite basladim. Su an okuyorum 2. siniftayim...
Resimsel faaliyetleri seviyorum, yapiyorum... Karikatur, kara kalem, Karakter, Sketch, Tual calismalari vs... 7. siniftan beri Graffiti ile ilgleniyordum son 2 senedir biraktim elime spray bile almiyorum artik.
Muziğe gelince ise beni sakinlestiren duygularimi bastiran muzik turu daha cok sert ve hardcore tarzi muzikler... Bunun yaninda melodic, senphonic de dinliyorum...
2000 senesinden beri IRC'deyim. Hep ZooM olarak kaldim... Bu yuzden arkadaslarim ZooM diye sesleniyor (Bir cok sefer soylemisimdir yeniden tekrar ediyorum... Dolandirici Ömer'le karistirmayin lutfen o benim nickimi bi cok sunucuda alarak kullanmistir...)... Son bi kac yildir girmiyorum pek ama hala yikilmadim ayaktayim :P
Iste hemen hemen ben bu anlattiklarimdan ibaretim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kalin saglicakla...
Selam ve saygilar ile...
Aytug K. AVCI (ZooM)
Konu Aero tarafından (09 Şubat 2010 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.
|