Cevap: X`e MektupLar..
Neymissin sen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nekadar kendime yazma su.. insan disi yaratiga diyesim gelse de.. sana olan nefretimi her yazimda yazip.. icimdeki ofkeyi atmak istiyorum..
sen asaliksin. sen seytanin taa kendisisin.. sen insanlari kandirdigini sanan UKALA.. PISLIK ADI YARATIKSIN..
yalan dolanina kandigimimi sandin. senin ne mal oldugunu taa once fark ettimde.. ses etmim.. bittsin guzelce diye iyi niyetimi.. seni bozmamak icin caba sarf ettim. kotu olmasin.. ama bitsin diye.. sen ?
sen beni cocuk sandin .. hicbirseyi anlamaz.. cakmaz.. yine gelir bana doner sandin. en son konusmamizda bile beni oyle gordun. kusura bakma.. Senin gibi sokak seyleri ile isim yok. altini ciziyorum.. Senin gibi sokak ... leriyle isim yok. laik oldugun gibi sokaklarda kal..
Benden uzak.. Allaha yakin ol.. olamadigin ortada.. x.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|