Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2010, 20:40   #78
KuSuRSuZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Roportaj : economist

guzel raportaj olmus ' ama bu economist arkadasda sahte kelebek script uretip piyasaya yayanlardandir kendisinede katsaymis o gruba
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
patentini aldikdan sora sahiplenmek kolay. wToprak arkadasimiz in yanlisi kendi yaptigi emege projesine sahip cikmamasi. economist gibi hazira konan kapitalist insanlarin eline gecmesi kelebek scripte olan ilgiyi azalticaktir zaten. Ama bu arkadas ne kdr isim hakkini alsada Yapimcisi wToprak oldugu gercegini kimse degistiremez. Kelebek.org kayit parasi veren benim demis , tabiki vericeksin Host , Domain firmasisin bu isin ticaretini yapiyorsun , satiyorsun . Cycle bot beta 2 yi gelistirmis mis .. Yine baskasinin emegini yiyip isim deistirip parayla satttin gelistirmedin ayni sistemi parayla sattin , hizmet deil ticare seninkisi sen ve senin gibi IRC 'i ticaret pazari sananlar yuzunden bitiyor IRC. Kalkip burda parayla oper satmayin kanal vermeyin vs gibi akillarda bulunma , Senin sunucundada vardi bir donem rabet yoktu kaldirdin.. Senin ne oldugunuda biliyoruz yani economist ben boleyim ben soleyim vs.. laf etmene gerek yok , reklam isin gucun raportaj yaparken bile reklam yapiyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Ticaret Senin icin bir Hayat bicimi olmus.. Saygilarimla KuSuRSuZ

dipnot: economist : ZURNA.NET in unreal sisteme dönmesindeki temel sebep KELEBEK.GEN.TR dir. Bu konuda iddaliyim.

Cok guldum bu sozune
Eminimki Benim gibi Eski Zurna.net kullanicilarida okuyunca gulmusturler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan