Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2010, 12:22   #7
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ufak bir itiraf..

ya is yerinde fark ettim. uzun suredir kadinin istedigini tam yerine getiriyorum.. bazen yemegimi bile saat 3 de yiyorum.. 15 daka.. kahve bile icmeden kac saat oyle basimi kaldiramiyorum yapim diye. bugun baktim ki..

tersliyor beni ufak bir sey aksadi diye. ki kendi isi benim isim bile degil. yardim ediyordum. ettikce.. fazlasini bekliyor.

Tanidigim bir cok insan o durumda olsa.. kesin birsey derdi. ama isinide kaybetmezdi. hem cevap verip.. hemde isini kaybetmeyi nasil becerebiliyorlar.
Arkadaslarim mesela.. sakaya vurup ama lafi da SOKMasini biliyorlar. Ben.. aman kotu birsey demim... aman dikkat etim.. aman alinmasin.. aman yanlis birsey demim..

ben birikirim.. birikirim bir anda patlarim.. ama agzimi acinca benden beklemeyen seyler soylerim yada baska bir seyden acisini cikartiyorum.

sonrada o acisini cikardigim insana karsi 5 daka sonra pisman oluyorum.

hi hi .. o an denilmeli.

A ve B tip insanlar varmis diyorlar..

A - herseyi takan, dusunen, onemseyen, kaygilanan..

B- aldirmayan. hayati oldugu gibi yasayan.

B olmak isterdim : )

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan