|
Sessiz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sen kodu denedin mi ki ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
whoislede ip alabilirsin userip ilede alabilirsin. vs.vs. Sen ip'e shun attırmak istiyorum dedin nick yazdıgımda. Bende bunu verdim sana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
iyide güzel kardeşim sen whois le sunucuda olmayan birinin ipini nasıl alıyorsun bana bi söylesene merak ettim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
whowas olmasın o ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben ipe shun attırmak degil !at nick komutu kullanıldıgında o anda sunucuda olmayan nicke gzline shun farketmez attırılsın diyorum
siz sorumu iyi anlamadınız galiba
Sunucuda olmayan bir nick ten bahsediyoruz
adam sunucudaysa zaten kod işlevini yapıyor benim demek istedigim sunucuda degilse lütfen burasını iyi anlayalım