Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2010, 15:07   #10
Semih
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Windows 7'de garip bir hata!

BeatifuL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Windows7 kullandım fakat güzel değil iconları parlaklık verilmiş sadece göze hitap ediyor sistem yavaş Vistadan farksız Xp daha güzeldi fakat onuda sonlandırılacağını okudum Vista kullanmak güzel tabiki satın alındığında hatasız çalışıyor.

Sistemlere sadece hızlı yada yavaş olarak bakıpta karar verirseniz çok büyük bir yanlışın içerisine girmiş olursunuz. Windows 7 işletim sisteminde bir çok üst düzey güvenlik vardır. Devamlı güncel tutarsanız kolay kolay virüs gireceğini düşünmüyorum. XP'den çok çok daha iyidir vista ve windows 7 ek özellikler ve ek güvenlikle sağlıklı, sorunsuz kullanışlı bir işletim sistemi haline geldi.

Her ay yeniden işletim sistemi kurmak zorunda kalmazsınız. Şuanda bir çok bilgisayar kullanıcısı bilgisayarina yeterince özeni göstermemekte bu da kullanışsızlığı sağlamaktadir. Bilinçli bir kullanıcı coğu kişi değildir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan