Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2010, 03:47   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ispanaklı Biftek Nasıl Pişirilir




Malzemeler

6 kişilik
2 dilim biftek
3-4 kök ıspanak
10 mantar
1 adet soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı rnde kaşar
Tuz ve karabiber


Tarifi:

Ispanakları yıkayıp doğrayın.Soğan ve mantarlarıda ince nce kıyın.Margarinde önce soğanı kavurup mantarı ilave edin.Mantar suyunu çekmeye başlayınca ıspanakları ekleyin.

Isanaklar suyunu salıp çekinceye kadar kavurun.

Eti bir yere yayıp tuz ve karabiberi ekin.Hazırladığınızı ıspanaklı harcı içine yayın.

Açılmaması için kürdanla tutturun.Tavada sıvıyağı ısıtıp ıspanaklı sarmaları çevirerek kızartın.

Kürdanı çıkardığınız sarmaları fırın kabına alın.Üzerine sulandırılmış adaçayı dökün.200 derecede ısıtılmış fırında 30-35 dk. pişirin.

Üzerlerine kaşar rendesi serpin.Kaşarlar kızarınca fırından alıp dilimleyerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan