Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2010, 12:11   #18
mbozdoganoglu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mynet Sohbet - Google sıralaması 1. sayfa

AtLaS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerekli çalışmaları Mynet a.ş görev yapmakta olan bir webmaster arkadaş
tarafından takip edilmekte. Ana sayfayı sürekli güncel tutucak bloglar zaten yakın zamanda gelicek bana söylenen de buydu. Düşse bile çıkması çok zaman almayacaktır.

AtLaS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mynet sohbetin sohbet kelimesinde daha önceki web mantığında google sıralamasında çıkışı bir mucize gibiydi.
Ne bir keywords , nede sohbet adına bir title vardı.
Analizlerde sohbet kelimesinde çıkışı şundan şu cümleden olmakta idi.

Sohbet edebilmek için beyendiğiniz odanın üzerine tıklayabilir. Katogarileri gezerek beyendiğiniz odanın üzerine tıkla***** sohbet edebilirsiniz.
vs vs ..

Daha önce üzerine durulmuş olsa idi. Bence 1. sayfadan asla gerilere düşmez diye düşünüyorum.

Ve düşüşün yaşanmaması için index.php nin sürekli güncel tutulması kanısındayım.

Atlas merhaba beni tanırsın veya tanımasın bilemiyorum ama şunu söylemek isterim.

mynet açıldıgı günden bu güne kadar meta'sız
keywords bir sayfası olmadı. bundan sonrada olacağını sanmıyorum. Mynet A.ş de çalışan bir webmaster'ın ( ki metaları yazmayan adama ben web master bile demem diyemem ) yazmaması imkansız.

Google Seo Optimizasyonu sürekli olarak güncellenmekte
TAKİP İÇİN : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tıklanız yetecektir.

+ sohbet.mynet.com bölümünde index.php demişsinya mynet saten kendi içinde bir seo ortimizasyonu yapıyor güncellemeler olsada olmasada mynet'in pr değerinden dolayı sohbet kelimesinde hit alacaktır.

[12:05] <Turk> !pr [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[12:05] <FanBot> [[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için sorgulama sonuçları:
[12:05] <FanBot> PageRank : 0
[12:05] * Guest1762753051 is now known as Gravity
[12:05] <FanBot> Google Index Sayısı : 26.900.000
[12:05] <kLan> turk mynet seninmi?
[12:05] <FanBot> Yahoo! Back Link Sayısı : 516,432
[12:05] <FanBot> AllTheWeb Back Link Sayısı : 170,000
[12:05] <FanBot> Dmoz : World: Türkçe: Basın ve Yayın: Konusuna Göre: Hava ve Yol
[12:05] <FanBot> Alexa Sıralaması: 491
bu sitenin kasmasına gerek yok düzenleme yapmasına gerek yok

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver