Cevap: proxy saldırılarına iyi bi fikir olabilir..
| cashmare Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ekliyorum calışmıyor. nereye ekliyoruz tam olarak söylermisiniz.. çalışmıyor..ve ayrıca şunuda soracam bir socket bot unreal de nasıl oluyorda girenin portunu görebiliyor ?(sunucu portu hariç mesela 6667) biraz saçma geldi bana mesela benim sunucuma 6667 ve 7000 portundan giriş var diyelim bu yukardaki koddaki portlar ne oluyor mesela adam torla baglandı diyelim 9050 portunu kullanıyor port ama unrealde 9050 portunu görmek mümkün degil ki bu nasıl bi kod böyle birisi acıklama yapabilir mi ..
ve ayrıca ben sunucumu yurt dışı girişlerine kapamak istemiyorum ki .
ben yukarda bi kod vermiştim o kodla ilgili bisordum cocorico üstad bana proxykiller i önermiş.
iyi güzelde.
1.si : bu proxykiller sunucuya yurt dışı girişlerini mi kapıyor ?
2.si : bu proxy killer2 de mesela benim sunucuma giren statüste şöyle gözüküyor
Notice -- Client connecting on port 7000: AMMAR_CAN_ (java Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) [clients]
şimdi buradaki 7000 benim eschatin portu ve şifreli bu portun dışında cocorico nun verdigi koddaki portlar dan giriş oldugunda bunu unrealde göremiyoruz ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biraz saçma geldi bana ama emege saygı yinede.
| koddaki portlar kullanıcıların servera baglandıgı portlar degil. Proxy IP'lerin genelde kullandıgı portlar, senin sunucuna giren kişilerin iplerine bu portlar üzerinden baglantı deneyip buradan proxy olup olmadıgını anlar..
__________________ 2b|!2b=? |