Cevap: X`e MektupLar..
X.. sen bu yazilarimi hicbir zaman okuyamazsin.. Soylemek istediklerimi yuzune soylemek isterdim ama, uzun zamandir sadece izledigim kadariyla.. agizmdan cikan tek kelimeye laik degilsin. Annemin olayindan sonra, eskisi gibi olmami bekledigini biliyorum. Bir an sustu.. tek kelime etmiyor dusunuyorsundur.. ama ayni zamanda.. gormuyorum sandigin.. o yaptiklarini arada bakiyor.. goruyor.. ve daha nefret ediyorum senden. 'kizlarla isim olmaz' .. kac sene inandim. meger... kotu gun gerekiyormus ki.. senin gercekten ne oldugunu anlamam icin. Yalan degil. arada izliyorum seni. Eskiden nasil konusmak icin can atardim. simdi, gordugum seylere, hem guluyor hem uzuluyor hemde kendimden igreniyorum.. Salak kiz.. Aptal kiz.. kuru sozlere onca zaman nasil inandin.. Arada aklima geliyorsun. Ama eskisi gibi deil. Hayattan ders alirsin.. iste oyle. sen benim icin buyuk bir hataydin. tekrar.. tekrar ayni hataya dusecegim diye odum kopuyor.. bazen.. gercek asklar olduguna inanasim geliyor.. sonra bakiyorum.. bakiyorum.. yasadigim hersey tekrarlaniyor. Senin gibiler cok mus.. Onca zaman cektigim her turlu eziyette beni ne kadar yordugunu fark ettim seni izledikce. Gormuyor saniyorsun.. benim gordugum seyleri tahmin bile edemezsin. aslinda silip atmam gerektigini herkez soyluyor.. silerdim. cok kolay. ama .. insanlarin pisman olduklari seyleri unutmamasi icin bazen hayatlairndan hemen silmemeleri gerekiyor dusunuyorum. ellimdeki yazilarina baktikca.. okudukca.. nasil kandigimii. nasil guvendigimi ve inandigimi.. nasil gozumun kor oldugunu daha iyi anliyorum. kizim kaptirma kendini bidaha.. diyesim geliyor icimden. okudukca.. bunlar bos sozler.. her insan soyler.. bir kes daha ezdirme kendini diyyorum icimden.. mektuplarini yirtmicam.. resmini yirtali cok oldu.. ellimde kalan yuzugunu de atmadim. hepsi bir ders. bir zamanlar evlilige okadar yakinlastigim.. guvendigim bir adamin.. neler yapabilcegini aklimdan cikartmamak icin o yuzugu sakliyorum. Senin gibilere kanmamak icin.. Allah Allah diyorsun.. Eskiden nasil o dusuncelerine bayilirdim.. Allah korkusu var bunda.. Namazini kiliyor arada.. zarar gelmez.. .. vay.. dusuncelerime.. Hala Allah Allah.. diyerek.. vicdansiz MERHAMETSIZ olabiliyorsun.. sana tek sormak istedigim bir sey var aslinda.. ama asla.. agzimdan sana tek kelime cikmaz artik.. Allah yaptiklarina razi olur mu? Allah sana onca harcadigim emege, zamana, ezilmeme .. yaptigin karsiliklara razi olur mu ? Seni asla af etmicegim ..
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|