Cevap: Atatürk'ü Sevemeyenlere
Benim Anlamadığım Atatürk Dinsiz idi. Yok Blmem ne idi.
Yahu Herkez İbadetini Millete Göstere Göstere "Bak ben ibadet ediyorum" demek zorunda mı?
İbadet dediğin ALLAH'a yapılır. İlla ki Namaz Kılarken Fotoğraf mı çekmeleri Lazım?
Farzedin ki dinsiz..
eminim ki herkezin 1 tanede olsa "ataist" tabir edilen bir arkadaşı vardır ..
Bu Adam Hiç Bir Çıkarı Olmadan Bu Milleti Kurtarmış,
Canı Sıkılınca Bırakmamış,
Herşeye Kendi Koşturmuş,
Doktor; "Öleceksin Dinlenmen Lazım" Dediği Zaman Hatay Meselesini Halletmeden Bırakmamış,
Şuanda Buraya Özgür ve Kişisel Düşüncelerini Yazabiliyorsan Bu Adam Sayesindedir,
Şu Anda Şapka Takabiliyorsan, Elbise Giyebiliyorsan Bu Adam Sayesindedir,
Şu Anda Evine Ekmek Götürebiliyorsan Bu Adam Sayesindedir,
SEN NEYİN PEŞİNDESİN BİR DÜŞÜN!
ATA'mı Sevme, İsteme, Beğenme.. Kimin Umrumda Ama En Azından Yahu Bu Adam Neler Yapmış Bir Düşün En Azından Bu Adam Bu Saygıya Değer.
Din-Devlet İşleri Birbirine Girmesin, Karışmasın Diye "Laiklik" Demiş.. Ne Güzelde Demiş..
Alın Şimdi Din'ide Siyaset'e Karıştırdılar Herşeyide Karıştırdılar.. Adam Olabilecekleri O Zaman Görmüş.. Başörtülü-Başörtüsüz Kime ne ?
Onun Bunun Başıörtülü Diyorsunuz, ASKERİMİZİN KAFASI KAPATILDIĞINDA NEREDE İDİNİZ!
TSK siyaset'e karışmayacak demiş.. Al işte karıştı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. noldu..
Bazıları ONA DİNSİZ Diyor Ama Cumhuriyet Çocukları Onun HZ.Peygamberimize Komşu Olduğunu Biliyoruz.. |