Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2010, 17:27   #5
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mynete Mircten Girmek Yardım Lütfen ?

Merhabalar;

FRESTE Öncelikle, yapmanız gereken şudur.. mIRC version'unuzu değiştirmeniz gerekir.. MYNET Sohbet Sunucusu bazı mIRC'lerin girişlerini "Trjoan, exe, zip vb." durumlardan ötürü engelmişlerdir..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradan, Türkçe mIRC indirip mIRC'inin exe'sini değiştirebilirsin..

Kurulumunu yaptıkdan sonra, mIRC içinde //run $mircdir yaparak mIRC ana klasörüne ulaşabilirsin oradanda, mIRC exe'sini (mIRC v6.35 (Türkçe) bu şekilde yazar, onu kullandığın mIRC'in içine atarsan sorun ortadan kalkacaktır.

Aynı sorun devam ederse, Program ekle kaldırdan, diğer mIRC'leri kaldırıp, Türkçe mIRC'i yeniden kurunuz..

BeatifuL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
myops indir ops kanalına yönlendiriyor şikayetini orada ilet.

BeatifuL ; Sizin vermiş olduğunuz, Mynet IRC Sunucusun Operatör'lerine ait Scriptlerin linki'dir.. Normal kullanıcı onunla sohbet edemez, sürekli olarak birşeylere tepki verdiği için, Ayrıca #Myops odasına girmediği için otomatik olarak mIRC kendini kapatacak ve imha edecektir...

Mynet ayrıca Scripting konusunda, destek vermiyor " Sadece Kendi Erişimini kullananlar dışında"

Hoşça paylaşımlar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet