Cevap: Kırdığım/kırıldığım kişiler için...
CtrL Allah yolunda daim etsin...
--
Son iki yorum da başlığın konusu gibi etkileyiciydi.
Ben Rabbimin yarattığı herşeyin bilgisine çok meraklıyımdır. Örneğin uzayda keşfedilmeyi bekleyen ama günümüz teknolojisiyle pek de pratiği mümkün olmayan Hiper uzay, Kurt delikleri, Kara delikler, Nebulalar, Galaksiler arası yolculuk, Sıfır nokta modülleri (neredeyse limitsiz enerji) gibi...
Fakat diğer yandan Rabbimin diğer yarattıklarını da çok merak etmişimdir. Mesela arada boyut farkı olduğundan dolayı göremediğimiz varlıklar... Yaşayış şekilleri... Teknolojik durumları... İnançları... Mukayeseleri... Tarihleri.. Onların da bizim gibi sıkıntılarının var oluğ olmadığını gibi pek çok şey.
Bu sayede sadece Film olarak görmediğim "İslami Korku" olarak adlandırılan Hasan Karaca 'nın aslen araştırmalarına binaen ortaya çıkan Dabbe, Semum ve Dabbe 2 gibi eserlerini sinemanın ilk gününde seyrettim. İçlerinden Semum filmi beni çok etkilemişti. Neden mi?
İnsan ırkına nasıl bir nefretle baktıkları... Ehl-i İslam Hoca ile olan dialogları... Beni gerçekten çok etkilemişti. Özellikle şu sözü... "Siz ancak Rabbinize, ona ihtiyacınız olduğunda sığınırsınız"...
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve yolundan ayırmasın. Eğer yolunda değilsek, yoluna sevkedip bizi kapısında kul köle etsin... Sevigisiyle nurlandırsın...
Amin... |