Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2010, 05:33   #2
tahsin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çöp sırasında canından oldu

Evet Arkadaşlar Bu Olay Benim İş Yerime Ait Olay Meşur Albayrak Firması Tarafından Bakkalköy Katı Atık Merkezinde toplam tır sayısı 10 ama 2 tanesi çalışmıyor 8 tane tır var 1 tır 25 ila 28 ton yük alıyor 1 çöp kamyonu ise 6 ila 9 ton arası çöp getiriyor
Düşünseneniz 1 tır 3 kamyonla Doluyor Ve Bu Tırın Sileye Döküme Gidip Gelmesi 2.5 saat Şirketimize Ait 110 araç var Bizim Oradaki Izdırabımızı Bir Görseniz
Olay Günü Gece Saat 3.30 Sularında Orada Buldundum Cenazeyi Kaldırdıkdan Sonra
Döküm Sahasında DHA Muhabiri Geldi Bir Konuşma Yapdık Konuşmayı da Bizzat Bana Yüklediler Ben Konuşdum Ama Malesef DHA Haber Ajansındaki Arkadaş Ne Yapmış Ne Etmiş Haber De 10 saniye Görünmüşüm Ben Daha izleyemedim Haberi Ama
Olay Yerinde Olsaydınız Cansız Bedeni Görseydiniz Ve Bu Cansız Bedenin 4 Çocuk Babası Senelik izine çıkmış 15 günlügüne ve izinden gelmiş Geldigi Gün Bu Olay Oldu
Tüyleriniz Ürperdimi Ürpermedimi
takdir Sizin
albayrak Sizin Bu Yapdıgınızı Ben Şahsıma Öbür Dünyada Soracam Size
Siz Kazananın Malınız Olsun Mülkünüz Olsun Sizin tır Almamanız Yüzünden Ben Orada 3 Saat Bekledigimi Biliyorum Bunu Rabbime Havale Ediyorum Ve Bunu Hesabını Size Soracam
1 Salisemin Bile Hesabını Soracam Size
Beni Dinlediginiz İçin Tşk Ederim
tşk ler ircforumları Bu Konuya Deyindiginiz için

lucifer Size Oradaki Izdırabın Resimlerini Getiririm Siz Konuyu Devam Ettirin Pm Atmanız Haline Size istediginiz Kadar Resim Getiririm
Kolay Gelsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet