|
Heartbroken Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
seLamLar
burda verilen kodun en son halini ekledim deniyorumda .gördüğüm kadarıyla işleyişte sorunlu gidiyor. birtek bende mi oluyor bilmiyorum ama ipucuyla birlikte sorunun cevabını aynı anda kanala yazıyor aynı saniyede atıyor 2. ipucuyla beraber ve bu atıldıktan sonra cevap yazsan bile tebrikler bildiniz dio :P
ayrıca dakka başı hazırlanın sıradaki soru gelior deip duruyor.msg sürelerinden ayarlayabilirmiyim dedim cık olmadı.daha sorunun işi bitmeden habire hazırlanın deip duruo ... sizde nasıl işliyor bilmem ama bende sorunlu...
örnek : 23:13:41: <Broken-Dream> İpucu: ***üm 23:13:41: <Broken-Dream> İpucu: *egüm 23:13:41: <Broken-Dream> Sorunun Cevabı: « begüm » 23:13:55: <Yo-Yo>begüm 23:14:07: <Broken-Dream>Tebrikler Yo-Yo 20 Puan kazandınız! Dogru cevap:"begüm" Böle bi abuk durum söz konusu.... |
Düzeltilebilir gözden kaçan bir hata
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Diğer arkadaşın istediği ipucu stili için o kodun baştan yazılması gerek, ikisinide müsait bir zamanda hallederim.