IRCForumlari.Net Forum Kurallari
1-Forumdaki bayanlara laf ve mesaj atmak kesinlikle yasaktir. 2-Mesajlara Su katmak, download linki yerine Cam kirigi vermek , paslanmis trojenleri vermek yasaktir 3-Eskimis mesajlariniz eskiciye verip yerine mandal, camasir ipi, legen almak serbessttir. 4-Üye girislerinde mayo ve terlikle gezinmek yasaktir. 5-24 Saat online olup, piyasayi oldurmenin Alemi yoktur. Gunluk online Saati 2 saati asamaz. 6-Konunun oldugu bölümden sevgili yapmak yasaktir, Mahalle kizlari namusumuzdur. 7-Mesajlara mendil caput ve benzeri dilek meteryalleri takmayin gördügümüz anda sökeriz. 8-Saglik ve Yasam bölümlerinin yakininda sigara icmek atesle yaklasmak yasaktir. 9-Daha ucuz olsun diye mesajlara , iconlara ve konulara LPG (+1 ) taktirmak tehlikeli ve yasaktir. 11-Yönetici Arkadaslarla "Asfalt Agladi Beeee" tarzinda konusmak yasaktir. Daha cok "sizin gibi gencleri forumda görmek isteriz" tarzinda cümleler kullaniniz... 12-Kullandıginiz gülücükleri yani smileyleri evde tek basiniza yapmaya çalismayiniz beceremezsiniz. 13-Eger yardim istiyorsaniz kimseye sormayin cok bilen degil cok gezen bilir. 14-Rep verirken elinizi Korkak alistirmayin. 15-Forumdaki Reklamlara site gelismesi icin tiklayin.Eger bu cümleye inanmiyorsaniz bana yardim icin tiklayin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
16-Mesaj atarken tümü büyük harflerden olusan cümleler kullanmayin.Gerekirse Capslock Tusunu sökün. 17-Her Forum kurallari ciddidir kimse okumaz demeyin bu kurallari 13 kisiye verin dileginiz gercek olsun. 18-Meslek olarak reklamciligi düsünüyorsaniz burasi tam size göre bizim reklamimizi yaparak pratik yapin. 19-Sayfanin hos görünmesi icin cimlere basmayiniz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |