Çöp sırasında canından oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Temizlik işçisine çarpıp kaçan şoför yakalanmadı
İstanbul Ataşehir'deki çöp toplama merkezinde çöp dökümü için sıra bekleyen bir kamyonda çalışan temizlik işçisi Erol Baltacı'ya çöp arıtma tesisi önünde plakası alınamayan bir otomobil çarptı. 32 yaşındaki Erol 4 çocuk babası Baltacı olay yerinde hayatını kaybederken, çarpan sürücü kaçtı.
Kadıköy Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Erol Baltacı, 2 arkadaşıyla çöp aracına binerek sorumlu oldukları sokaklardaki çöpleri aldı. Kamyonun dolması üzerine çöpleri boşaltmak için yola çıkan Baltacı ve 2 arkadaşı saat 03.00 sıralarında Ahmet Yasevi Caddesi üzerindeki bulunan, Küçükbakkalköy Katı Atık Aktarma Merkezi'ne geldi. Çöp boşaltan kamyonların oluşturduğu kuyruk nedeniyle Erol Baltacı inerek bekleyeme başladı. Bu sırada plakası alınamayan bir otomobil hızla gelip Erol Baltacı'ya çarptı. Erol Baltacı olay yerinde hayatını kaybederken otomobil sürücüsü kaçtı. Erol Baltacı'nın cesedi yapılan incelemenin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalara başlarken, Erol Baltacı'nın mesai arkadaşları, "Bu olayın sorumluları çalıştığımız şirketlerdir. Çöpleri alan TIR sayısı yetersiz olduğu için burada saatlerce bekliyoruz" dediler.
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |