Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2010, 15:06   #6
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Laiklik nedir?

qXp Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sırf bu yüzden Aşırı dinciler Atatürk ü sevmiyor o yüzden öyle yazdım Pentegram. Altına açıklamamı yazmışım zaten. Konuyu lütfen baltalama varsa bir düşüncen yaz.

konuyu baltalamak olsaydı amacım daha farklı bir yorum yapardım inan ;-] kaldıki düşüncemide belirttim zaten.Ruhadam güzel bir konu açmış ve en son mesajındada zaten bu güzel konuya daha güzel bir yorum eklemiş onada eyvallah ama sen "ben hem müslümanım elhamdülillah" diyip hem de laiklik konusunda "müslümanların başına bela olan.." diye bir yorum eklersen o zaman konuyu sen baltalamış oluyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aşırı dinci diye belirtirsen ortadaki anlaşmazlık kalkmış olur zannımca.çünkü bu ülkede demokrasiden bahsediyorsak isteyen istediği gibi dinini yaşar kimsenin bir başkasının ibadet anlayışına karışmak gibi bir haddi yoktur.Laikiz diyoruz (M. Kemal Atatürk'ün yapmış olduğu tanımı gözönüne alarak) ama bir Hristiyanı bir Yahudiyi ya da bir Ermeniyi görünce savunma mekanizmalarımız hemen harekete geçiyor olumsuz yönde
mademki Laikiz o zaman bırakın isteyen istediği gibi yaşasın dinini.Müslümansak o zaman müslümanlığa yakışır bir şekilde icra edelim dinimizi.ama Laikiz diyip bir başkasını yobaz olarak görmek ya da Müslümanız diyip bir başkasını dinsiz imansız görmek çok yanlış bir tavırdır.Bilmem anlatabildim mi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat