Konu: Helper adodu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2010, 16:31   #4
CesuryureK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper adodu

Slipknot Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu konu ile yüzlerce link verebilirim sana.Ama FORUM'un nasıl kullanılacağını bilmeyenlere ve hazıra konmayı çok seven kişilere ben vermemeyi daha uygun görüyorum.Bu anlayış ne zaman düzelecek çok merak ediyorum.

Iyi Forumlar..

"yanlışını söylemek yetmez, yanlışını söylerken doğru yolu gösterildiğinde istenilen amaca varılır. lakin amac yanlışı söyleyip laf sokmak doğru yolu göstermek değil"

Belliki sende hala forumu kullanamıyorsun. Madem yardım isteyen arkadaş yanlış yol izlemiş ve sende bu durumun yanlış olduğunu söylemişsin neden birde YOLU GÖSTERMİYORSUN. laf sokarak bir yere varmak yerine

" Bakınız siz bu şekilde bir fayda sağlayamazsınız. hep böyle soru sormak zorunda kalacaksınız. Şurada ARAMA butonu var. şu şekilde arayacaksınız. veya ilgili kodunuz bakınız forumda aradığım kadarı ile şu şu şu link" diyip yazdığınız mesajı da ekleyerek hem kişiyi memnun etmek hemde doğru yolu göstererek YAPICI şekilde bilgilendirme verebilirdiniz.

Anlayacağınız bu bölümde de Forum böyle işler. Sende Bilmiyorsun.

-

Akrep nickli arkadaşa gelirsek,

Buna benzer kodlar bulunmakta forumda.

öncelikle mirc scripting dersleri bölümünde TEXT eventine göz atabilirsiniz.
onun dışında play komutu ile çok rahat bir şekilde bu istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

helpermenu.txt mirc ana klasörünüzde bulunduğunu varsayıp, Remoteye

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
menu channel,query {

Helper Menü:play # helpmenu.txt 4000

şeklinde dosyadan okutabilirsin.

eğerki istediğin bu değilse daha ayrıntılı bir şekilde anlatırsan yardımcı olacağım tabiki arama kısmından istediğine yakın veya istediğini bulamazsan.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver