|
Ruhadam Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yaptığım yorum için saçma sapan tabirini kullanman çokta hoş değil. Öncelikle yaptığım yorumu doğru algılayıp daha sonra yorum yapmanı tercih ederdim. Neyse gelelim konumuza. İdeolojiden kastım bu ülkede 80 dönemindeki yaşadıklarından ötürü (haklı-haksız) askere ön yargı ile yaklaşan karalamak için açık arayan insanlar var. Şimdi seninde söylediğin Türkiye'nin gözbebeği olan Şanlı Türk Ordusunun bu kafada ki insanlar tarafından karalanmasını mı istersin ? Yada amerikanın uşaklığını yapan bazı kesimlerin mi yargılamasını tercih edersin ? Yoksa bütün ideolojik düşüncelerinden sıyrılmış veya onlara gem vurabilen, yargı sisteminde olması gerektiğine inandığım objektiflik ilkesini bünyesinde barındıran bir yargı sisteminin yargılamasını mı ? Ha bunu sen saçma sapan olarak nitelendiriyorsan buna diyeceğim hiçbirşey yok. Sen daha iyisini biliyosundur mutlaka...
|
Bencede Saçma Şeyler Yazmışsın Ki Sizin Askeri Yargınızın (Objektif Olarak Bakan) Yargınızın Gözünden Ergenekon Sanıkları Nasıl Kaçtı Şaşırmak Gerek Değil mi ?
|
qXp Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Askeriye yi sivil yargı yargılayamaz askeri yargı yargılar bunu degiştiremezler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ah ben olacak tımki genel kurmya başkanı bak tayyibcim öyle darbe olmaz böyle darbe olur deyip binerdim tepesine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
E Çocuksun Tabi Akıl Bari Oldun mu Sen Harbi ? Veya Hiç Darbe Nedir Biliyor musun ? Bu Ülke Kaç Darbe Gördü Acaba Biliyor musun ? Darbeden Sonra Bu Ülke Kaç sene Geriledi Eminim Onuda Bilmiyorsundur.?
Ya Bunları Yazarken Allah Aşkına Hiç mi Düşünmüyorsunuz Ya Biraz Araştırın Darbe Ne Yahu.