Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2010, 19:20   #3
TUNAHAN
~ SohbetBurada.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (16)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanallardan Ban/Shun

Difuzyon Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#:{ if $chan == #opers { if $1 == !spamekle { if $hget(Spams,$2) { msg $chan $2 listede mevcut. } else { hadd -m Spams $2 1 | hsave Spams Spam.hash | msg $chan $2 Spam listesine eklendi. } } elseif $1 == !spamsil { if !$hget(Spams,$2) { msg $chan $2 listede yok } else { hdel Spams $2 | hsave Spams Spam.hash | msg $chan $2 Spam listesinden silindi. } } elseif $1 == !spamlist { msg $chan Spam listesi alınıyor... var %difi 1 | while %difi <= $hget(Spams,0).item { msg $chan $hget(Spams,%difi).item | inc %difi } msg $chan Spam listesi sonu... } } else { var %jnk = 0, %cenk | while %jnk <= $numtok($1-,32) { %cenk = $strip($token($1-,$v1,32)) if $hregex(Spams,%cenk,0) { tempshun $+(+,$nick) Spama takıldı | set %spilz $nick | whois $nick | halt } inc %jnk } } } raw 319:*:if %spilz { sapart $2 $replace($regsubex($3-,/[\+:%@\.]/g,$null),$chr(32),$chr(44)) | sajoin $2 #spam } raw 318:*:if %spilz { unset %spilz } on *:start:if !$hget(Spams) { hmake Spams 1000 } | .hload Spams Spam.hash

Bu tür işlemlerde; TXT'den kelime algılatmak "yolun ortasındaki bir ineğin karşıdan gelen arabayı tehlike olarak algılama süresiyle(bilimsel olarak olarak 7 sn.) " eşdeğer olarak görüyorum.Yazılanları %var, uyan tanımları %var, az kalıyordu ki whois'de %var olacaktı birde buna TXT metnindeki bütün kelimeleri %var etmeye kalkarsan , döngülerin yüzünden mircin epey kasılacaktı...Bu yüzden TXT sevdasından vazgeçmelisin,gerekmedikçe mirci yoran bir metoddur.

Hash tablosu ve regular expression bu tür işlemler için en uygun olanıdır.Yukarıda #opers kanalında neler yapman gerektiği belli,diğer kanallarda botun bu eklediğin kelimeyi gördüğün takdirde işlemleri yapar.

"!spamekle mesaj" burdaki mesaj 1 kelime olmalıdır.Birden fazla kelime dengeleri bozar,şimdilik bunu geliştirebilirsin.Bildiğim kadarıyla spamfilter olayında "viruschan" metodu olacaktı,bunu da araştırmanı tavsiye ederim...

İyi forumlar.

Cok Guzel Kod bildigim kadariyla sapart Unreal versionlari icin gecerli.
Benim istedigim Baska Bisi Olcak dostum.
!spamekle KelimeKüfur
Bunu.Koruma Botuna spamkelimeyi ekledi bot
#Sohbet Kanalinda yasakladigim spamkelimeyi Kullanan user olursa
Yasakli Kelime Kullanildi Zline Atilsin.Koruma mIRC Botu Tarafindan ayarliyabilirmisin.Dostum
Not: Cr.icin istiyorum Ayrica Tsk.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet