25 Ocak 2010, 13:17
|
#6 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Güzel Bir fıkra
| Nickolas Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Müslümanlığın malesef anlaşılmadığı günümüzde, herhangi bir bilgiye sahip olmadan bu tür ezberlere yeltenen insanlar, "Eğlence" olarak adlandırdığı bu tür gereksiz ve cahilce kullanımlarda nasıl bir sorumluluk, fesat ve fitnenin altında girdiğinden malesef haberdar değildir. Az önce kendisine defalarca hakaret eden, hor gören, taşlanan, namaz kılarken başına pislikler saçan kişileri bile imana davet edip, "Ümmetim!" diyen Peygamber Efendimiz (s.a.v) 'in bir sözü vardır: "İnsanı tepe üstü cehenneme götürecek olan şey dilidir." Hâyır konuşacaksan konuş! Aksi taktirde sus! | Orda anlatılmak istenen pkknın yaptıklarının hiçbir kimse tarafından kabul edilemeyeceği. Dar vizyonlu kişilerin "ne tür" olduğunu herkes bilir. Her konuda bir hadis mutlaka hatırlatılıyor buda gelenek oldu galiba. Hadissiz anlatılamıyor mu? Hadissizde insan aklını kullanarak doğru yola varabilir. Keşke insanlar bu hadislere yazdığı kadar gerçekten inansa da hiçbir yanlış iş olmasa. + Beni susturma hakkına sahip değilsin! Bana sus diyemezsin. Böyle bir konuda bile tartışacak birşey bulunabiliyorsa diyecek söz yok. Keyifli Forumlar. |
| |