Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2010, 11:53   #5
Nickolas
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kayıp kıta " MU "

Silencer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hersey zink diye yerli yerine oturmadi, tabi herseyin bir oncesi vardir. Bunlari dusenecek olursak, oyle bir kita'nin olduguna inaniyor insan.

Kitap içeriği çok detaylı. Fakat genel olarak James Churchward 'ın 20 yıllık Naakal tabletlerinin üzerinde yaptığı araştırmalar sonucu yazdığı 4 kitaba ve Atatürk 'ün bizzat Meksika 'ya Türk Elçisi olarak atadığı Tahsin beyin bu konudaki araştırmasına binaen yazdığı raporlara (Her ne kadar 7. ve 14. raporlar tam bir saçmalık olsa da) dayalı.

Kitaptaki bilgiler oldukça dikkat çekici... Her bilginin altında kaynak gösteriliyor. Hatta kitabın sonunda Atatürk 'ün üzerinde çalıştığı notların orjinal kopyaları da bulunuyor.

Sözün özü kitap beni oldukça ikna etti... Her ne kadar başlarda biraz şüpheye kaçsam da... Türklerin ilk ana yurdu MU kıtasıydı. Buna Atatürk gibi ben de inanıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kitap yalnızca Türklüğün MU 'dan gelişi ile ilgili değildi. Mu kıtası hakkında detaylı bilgilerde yer alıyordu. Örneğin Tevratta geçen Aden Bahçelerinin olduğuna dair izler olduğunu, İnsanlığın ilk orada ortaya çıktığına, 20. Yüzyıl teknolojisinden kat kat ileride olduklarını (Yer çekimini istedikleri gibi yok edebiliyor, Gelişmiş uçaklarla seyahat ediyorlar, Ruhsal olarak çok ileri olduklarından telepatik yeteneklere sahiplerdi) ve 64 Milyona ulaşmış bu topluluğun nasıl yok olduğunu anlatıyordu.

Fakat bana göre kitaptaki en can alıcı nokta, tüm materyalistleri ve darwinistleri büyük hayal kırıklığına uğratacak Vahiy kaynaklı din hakkında büyük ıspatlar vardı. Onlar da zamanında Ra-Mu olarak adlandırdıkları Tek Allah 'a inanıyorlardı ve İnsanın yaratılışı bir biyolojik kaza sonunda değil, özel olarak yeryüzüne hakim olması üzerine yollandığına dair bulgular mevcut.

Okunmasını kesinlikle tavsiye ediyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver