Konu: Akp?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ocak 2010, 10:23   #181
Shadow
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akp?

BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
işte böyle kirli bir siyaset arenasında herşey mübahdır! bu bir savaşdır islam ve küfür savaşı. savaşda ise herşey mübahdır. gerekirse medya satın alacağız mason belgeli doğan gibileri yok etmek ve ülkeyi felaha, huzura, barışa ve adalete kavuştırmak için...

Islamiyetle siyaset ne alaka arkadasim?

BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tarihdeki en kötü işsizlik oranı demişsin dünya tarihindeki en büyük krizi bu dünya genel olarak yaşadı. türkiye bundan en az yara alan ülkeler arasonda yer aldı.

Eh sen simdi bu cumleyi kuracagina, basbakan'in dedigi gibi kriz bizi teget gecti deseydin daha makbule gecerdi.

Neymis efendim, krizden en az yara alan ulke Turkiye'ymis. Hani bir onceki sayfada bir arkadasin dedigi gibi, her konuya uygun ayet secmek icin arastirma yapiyorsun, hani bir seyler okuyorsun ya? Biraz da ac ekonomi dergisi/gazetesi oku, bak bakalim avrupa'da krizden en cok etkilenen ulke hangisiymis?

Evet canim evet, kriz bizi teget gecti. Sigaraya yapilan zam kesinlikle krizle alakali degil, sagligimiz icin, daha az sigara tüketmek icin. Sanirim benzine, dogalgaz'a, elektrige yapilan zamlarda benzini, elektrigi falan daha az tuketmemiz icin olsa gerek? Kriz Turkiye'yi teget falan gecmemistir, Turkiye'nin anasini aglatmistir.

Insallah, "basbakan bunu halki tedirgin etmemek icin yapti, kriz bizi fena vuracak deseydi de halk kaos'a mi suruklenseydi?" diyen biri cikmaz bu yazima.

kUzAh Nickli Üyeden Alıntı
Her iktidarın yanlışı/yanlışları olmuştur ve Akp'nin de olacaktır. Bazı arkadaşların gereğinden fazla öfke dolu postları beni hayrete düşürdü. Gerçekçi olmak gerekirse ekonominin pek de iyi olmadığı (küresel kriz vb.. ) aşikar ancak uluslararası arenada geçmiş iktidarlara nazaran biraz daha aktif bir siyaset izlendiğini söylemek mümkün. Benim en büyük beklentim ; meslek liselerinin önündeki katsayı engelinin kaldırılması ve ülkenin neredeyse her kurumunu işgal etmiş olan gladyonun temizlenmesi. Ergenekon olayı, hükümetin görev süresi dolmadan neticelenirse, ortaya çok farklı bir tablo çıkacaktır. Sırf bu nedenden köstek değil, destek olunmalı kanatindeyim..

Iyi guzel demissinde arkadasim, yanlislarin sayisi dogrularin sayisindan kat kat fazla olursa, buna bir dur demek gerekmez mi? Bu ulkedeki tek sorun ergenekon veya meslek liselerinin katsayi engeli mi? Bana mantikli bir gerekce sun AKP'ye kostek degil destek olmam icin? Adamlar sirf goruntu kirligili oluyor diye okullardaki tabelalardan T.C yazisini kaldirmak icin yasa cikarsinlar, Anayasa'da degistirilmesi Cumhuriyet'a aykiri olan bir yasayi degistirmek icin karar anayasa mahkemesine ait degil, din ulemasina aittir desinler, sende gel de ki kostek olmayin? Olur gorursem soylerim.

Konu Shadow tarafından (25 Ocak 2010 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver