Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2010, 21:17   #4
RocKets
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google Seo Optimizasyon Dersi

Blog kasma olarak baktığımız zaman zaten günde eklenmesi gerektiği kadar, yeri ve zamanı tam olarak belirtilmiş zaten. Günde aşırıya kaçmamak gerektiğinide belirttim. Toplist'ide fazla önermedim eskisi kadar hit yakalanmadığı için.

VBulletin'i önerdim evet, yanlız bu seo dersinde VBulletin Seo'yuda anlatsam diğerlerinide anlatmak zorunda kalacaktım ancak ben bunu aşamara bölerek kademe kademe gitmek istedim. VBulletin Seo WordPress Seo gibi eğitimler ayrı ayrı ilerliyen günlerde verilecektir.

Hatta Wordpress seo dersini verdim onuda yarın gerekli bölümde yayımlarım.

Eleştirelere sonuna kadar açık bir insanım; eleştiri insanın kendisini geliştirmesine, bilgisini tazelemesine vesile olur o yüzden eleştirilerinize tamamen olumlu yönden bakıyorum ve önerilerinizide mutlaka dikkate alacağım.

İlerliyen günlerde bu Seo'nun ve bahsettiğim VBulletin, WordPress gibi sistemlerin detaylarını ayrı ayrı dersler olarak yayımlıyacağım.

NOT: Hep bilindik şeyler gibi gelebilir ama dikkat ettiyseniz bilindik şeyleri bu kadar detaylı bir şekilde açıklanmamıştır. Ben sıfırdan başlıyan hiçbirşey bilmeyen insanlara yönelik hazırladım dersi, bu dersi vermeden Seo araçlarını vermem haliyle mantıksız olurdu.

Konu RocKets tarafından (24 Ocak 2010 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver