Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2010, 20:28   #2
Semih
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google Seo Optimizasyon Dersi

Bunlar artık kalıplaşmış ve heryerde yayında olan bilindik şeyler. Genel olarak bakarsak Toplist - blog kasmaktan bahsetmişsiniz bunlar yapılması gereken ek şeyler. İlk olarak bir sitenizin w3'e göre valid olmasına dikkat etmek olmalı. Toplist ve blog kasmaya kadar site içi link düzenlemelerini yapmanız gerekmekte. Bunun gibi birçok şey var sizin bu yaptığınızla yeni öğrenen kişilerin ilk yapacakları şey toplist ve blog kasmak link değişimine gitmek.

Blog kasmak çok güzel anlatmışsınız ben bir okuyucu olarak blog'un yararını söylemişsiniz ama zararı varsa eğer bu zararın ne tür sonuçlar doğurabileceğini söylememişsiniz? Verdiğiniz eğitim çok acemice ve sağlıksız.

Şimdi burada okuyan adam sitesine kuracak bir wordpress link değişimi yapıp çöp yapacak sitesini, sonra blog eklicek elinden geldiği kadar çok birde temiz blog bulamayip çöp bloglara eklediğini düşünelim? Toplist kastı bu toplistleri anasayfaya yerleştirdi hergün eklediği kadarini yerleştirdi siteye. Ne oldu sitemiz? Çöp bu site sandbox'a giremez mi? Evet girer. Biz şimdi PR mi arttırdık hit mi arttırdık? Bu eğitim bilinçsiz kişilere verildiyse eğer, yanlış yönlendirme yapılmış.

Ama yinede emekleriniz için teşekkürler, sıkılmadan okuduğum bir makaleydi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver