Eschat v3.9b Kullanıyorum Botun Özellere Mesaj Yazması Web Kullanıcılarında İlk Girişte Yeni Pencere Açılmasına Sebep Oluyor bu bi süre Sonra Sıkıcı Gelebilir diye düşündüm. Oyun Botunun Özellere Yazmasını Engelleye Karar verdimde Botun içinde Öyle bir Ayar varsada Ben Bulamadım...
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#triggered when someone joins trivia chan.
#triggered when someone joins trivia chan.
proc tgjoinmsg {nick host hand chan} {
global botnick tgplaying tgcmdhelp tgcmdstart tgflagsstart tgcmdstop tgflagsstop tgchan
global tgscorelookupjoin tgscoresbyname tgranksbyname tgscorestotal tgranksbynum tgrealnames
global tgscoresbyrank tgscores
tggetscores
if {$nick != $botnick} {
set _msg ""
append _msg "Soru Cevap Oyun kanalına hoş geldiniz. Oyun şu anda"
if {$tgplaying==1} {
append _msg " \002Açık\002."
} else {
append _msg " \002Kapalı\002."
}
if {[matchattr $hand $tgflagsstart $tgchan]&&$tgplaying==0} {
append _msg " Oyunu başlatmak için, \002$tgcmdstart\002 yazmalısınız $tgchan kanalına"
}
[tgpriv] $nick "$_msg"
if {![info exists tgscoresbyname([strlwr $nick])]} {
[tgpriv] $nick "[tgcolmisc2]$nick [tgcolmisc1]! Oyuncular arasında adınız yok. Aramıza katılmak için soruları cevaplamanın tam zamanı.!!! "
} else {
if {[ordnumber $tgranksbyname([strlwr $nick])]>1} {
[tgpriv] $nick "[tgcolmisc1]Durumunuz:[tgcolmisc1] Toplam -> [tgcolmisc2]$tgscoresbyname([strlwr $nick]) [tgcolmisc1]<- Puanınız var ! Durumunuz [tgcolmisc2][ordnumber $tgranksbyname([strlwr $nick])] [tgcolmisc1]Sıradasınız. [tgcolmisc2]$tgscorestotal[tgcolmisc1] kişi arasında, [tgcolmisc2]$tgrealnames($tgranksbynum([expr $tgranksbyname([strlwr $nick])-1]))[tgcolmisc1] ise [tgcolmisc2]$tgscoresbyrank([expr $tgranksbyname([strlwr $nick])-1])[tgcolmisc1]. Puanla önünüzde"
}
}
}
}
Özele Yazdığı Mesaj Muhtemelen Burdada Acaba Buradan Kapatılabilir mi