Pamuk Prenses ve sapık 7 cüceler +16
Prenses Elmayı yer ve bayılır.. Cüceler Aralarında konuşmaya başlar... -Bence açıp kukusuna bakalım. - Saçmalama oğlum ya. Hatun koskoca prenses. - Banane oğlum. Kralı gelse tanımam. Hatun kaç gün çocuk muamelesi yaptı resmen. - Bence haklı. Neydi lan öyle "Ay çok sempatiksiniz, ay çok şirinsiniz." Pamuk şekeri kılıklı kaltak. - Aslında ben de kılım yosmaya. Dakka başı sanki bişey ima eder gibi yok efendim "boyu değil işlevi önemli" yok efendim "deve de boy var ama" gibi abuk subuk laflar ediyordu. - Ya hani sen utangaçtın? - Ulan bütün utangaçlığın kızı tavlamak içindi di mi? - Başlatmayın lan utangaçlığınıza. Utangaç olmamız abaza olamayacağımız anlamına gelmiyor. - Hadi açıp bakalım. - Bilgin sen bu konuda ne diyorsun? - Valla şu an kan başka yerime gidiyor. Düşünemiyorum. - Hay koyayım senin bilginliğine. - Ya bari memelerini ellesek. Şöyle yumuşacık. - Ya biz ellerken uyanırsa? - Bence uyanmaz. Uyanırsa kalp masajı yapıyorduk deriz. - Aslında iyi fikir. - Hazır kalp masajı yapıyorken suni tenefüs de yapalım. - Eline de verelim tam olsun. Saçmalamayın ya. - Uykucu... Sen mi bulmuştun pamuğu baygın halde. - Ana herife bak. Kafasını koymuş hatunun memelerine uyuyo ayağı yapıyor. - Kalk lan kalk. Yemezler. - Ne geldik mi? - İki dakka daha o pozisyonda yatsaydın gelecektin. Uyanık seni. - Doğru konuş lan. - Kavga etmeyin beyler. Bi kız için değmez. - Bi kız mı? Pamuk be resmen, pamuk. Süt gibi maşallah. - Ya süt dedin de aklıma geldi. Memelerini ellemeyecekmiyiz? - Hay ben memeleri icad edenin.. - Ya oğlum hemen öfkelenme. - Bana ne kardeşim. Benim misyonum bu. Öfkelenirim ben. - Buldum. Nefis bir fikrim var. - Neymiş? - Bir hafta kaç gün ediyor. - Yedi. - Tamam işte. Her gün birimiz elleyelim. - Fena fikir değil aslında. - Öyleyse fikri ben bulduğuma göre ilk ben elleyerek başlıyorum.
[color=teal]- Ohh paşam. Başka bir arzun var mı? Biz sizi yalnız bırakalım istersen. Nerden bileyim sıra bana gelince uyanmayacağını. - Bence tembel haklı. Aynı anda elleyelim. Ya hep ya hiç. - Kendini üç silahşörlerin bir üyesi sandı salak. Alooo! Yedi kişiyiz yedi! - Nolmuş... Bir ki üç diye sayarız, aynı anda elleriz. - Nerden biliyim ben senin daha fazla mıncıklamayacağını. - Saçma saçma konuşmayın ya. Mundar edeceksiniz pamuğu. - Anaaa! Bilginin beynine kan gitti. Sabahtan beri ilk defa akıllıca bir laf ettin. - haydaaa. İçine don giymemiş. - Ne? Kim açtı lan pamuğumun eteğini? - Ooo beyim... Pamuğun oldu birden. - Demogoji yapmayın kardeşim. Kim açtı eteğini? - Kimse açmadı be. Eteğinde hiç don izi yok da, ordan şeyettim. - Gerizekalı herif. Tanga diyebişey duymadın herhalde. - Anaaa... Hiç aklıma gelmedi. - Aklın şeyinde olursa gelmez tabi. - Ya bari kibrit çöpü çekelim. Kısa çöpü çeken önce ellesin. - Niye bana öyle manalı manalı kısa çöp dedin? - Yuh be! Osuruktan nem kapıyorsunuz valla. - Benim aklıma bişey takıldı. Pamuk da osuruyor mudur hiç? - Benim de aklıma bişey takıldı. Böyle salak soruları sormaya ilk ne zaman başladın. - Ne biliyim ya... Böyle güzel kızlar hiç osurmaz, hiç sıçmaz gibi geliyor bazen. - Abi osuruk demişken, pamuğun kase de fena değil hani. - Geçen benim de dikkatimi çekmişti. - Benim de. - Benim de. - Benim de. - Benim de. - Yuh be! Bi saat öncesine kadar hepiniz hatunun yanında birer şirinlik muskasıydınız. - Karıştırma orasını. - Sen de oranı karıştırma hayvan. Aile var. - Başlıycam ama. Öfkelisin de bi yere kadar kardeşim. - Konuşurken el hareketi yapma oğlum. - Yaparsam naparsın lan yerden bitme. - Sen kime yerden bitme diyon götten bacaklı. - Hay ben sizin kavganıza da... Pamuğunuza da... Onun nefis kasesine de...Cillop gibi memelerine de... Sütun gibi bacaklarınada... Kiraz gibi dudaklarına da... - Ya ben çok kötü olmaya başladım. - Ana.. Harbi lan. Sen bi garip bakmaya başladın. - Beyler ben dayanamıyor dalıyorum. - Öfkeli kafayı yedi. - Tutmayın beni. - Çekilin açın pamuğun önünü. Durduramazsınız öfkeli geliyor! - Beni de tutmayın. - Açılın lan. - Bana da yer açın. - Yavruuuuum. Ohşşş... Şunlara bak... Pamuk pamuk. - Kolay gelsin beyler... - Hı? - Ne? - Kim lan o? -hay anasini! Prens... Beyaz atlı prens. - Ne yaptığınızı sorabilir miyim? - Şey... Nerden başlasak? Nasıl anlatsak? Yedi kişiydik o zaman bak... - Ne saçmalıyor lan yine bu? - Şey...Pamuk pamuk... Pamuk bayıldı da... Kalp masajı, sunni teneffüs falan yapıyorduk yumuşak yumuşak... - Ha... Kolay gelsin. Ben şey soracaktım size, buralarda bi saray varmış. Nasıl gidebilirim biliyor musunuz? - Saray mı? - Evet. Hani şu kraliçenin ikamet ettiği yer. - Ha, saraaay. Şöyle direk gidin, ilk sağdan dönün kime sorsanız gösterir. - Teşekkür ederim. - Pardon. Sarayda napıcaksınız acaba? - Kraliçeyle randevum var. Söylemesi ayıp jigololuk yapıyorum da. Anlarsınız ya. - Ha... Kolay gelsin. Selam söyleyin. - Size de kolay gelsin. - Ya bilgin, jigolo ne demek? - Jigolo... Şey... Kuku doktoru demek. - Haaaa... Anladım. - Ana... Uykucu yine pamuğun memelerinde uyuyo numarası yapıyo... - Kalk lan kalk! - Ne? Geldik mi? - Merak etme geldin, geldin
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |