Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ocak 2010, 03:27   #60
SeaSoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neden DMOZ'a Eklenemedim mi Diyorsunuz ? O Zaman Adres Burası

konuyu açan arkadaş askerde, kimden yardım bekliyorsunuz siz?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuya yaklaşımın çok alaycı olmuş biz konuyu açan arkadaşın askerde olsudugunu nerden bilelim.Herkez bir yerlere gelmek için çabalıyor bilen bilmeyen bir yerlerden yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyor.Yardımcı olacagın bir sey varsa olursun ama bu sekilde yazman hoş olmamış ve çok üzücü böyle bir konuda insanları tiye alır gibi yazman.Ya özür dilemelisin yada yazını silmelisin bence

----------

Firat sana soruyorum sohbet sitesinde gereksiz içerik diyorsun haber vs vs lere sadece sohbetle alakalı olsun dıyorsun .sohbetle alakalı bir site yap bakalım nasıl içerik koyucaksın gorelım .ben sana diyeyim sadece eschat koyarsın,o kadar .İnsaların her turlu içerigi sitelerine koyma amacı ziyaretcilerine her turlu içerigi bir site altında sunmak ve memnun etmektir ama göruyorum ki sen insanların emegine saygı gösterecegine birde çakal yapmışsın onları yazıkkkkk.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver