Cevap: Akp
Soru İşaretini Ben mi Göremiyorum Yoksa Sen Halen Ne Yaptığını Bilmemektemisin Bahar "?" Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İnsanların Hatalarını Fazla Yüzlerine Vurmayı Sevmem Lakin Hala Yapmadıkları Şeyi Yapmış Gibi Göstererek ve Hatta Benim Hatalarını Düzeltmemden Rahatsız Olarak Yazan Arkadaşlardan Alıntı Yapıyorum Bahar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öznel Demek Her Kişinin Değer Yargılarına Saygı Duymak Demektir.Alıntı Yapmamak Demek Değildir.Fikirlerini Savunurken Sana Karşı Bir Saygısızlığımız olduğunu Düşünmüyorum ki Zaten Olduysada Biz Olgun İnsanlarız Özür Dileriz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Japonların Ata Sözüyle Devam Edelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Sis , Yelpaze İle Dağıtılmaz."
__________________ Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|