Cevap: Akp
"Daha kisisellesmeden tartisamiyor[sun]uz " Evet Mesela Ben Kişiselleştirmeden Tartışamıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çünkü Kişiselleştirmeden Tartışma Olmaz. "Bir grubu (veya çoğunluğu) ilgilendiren, daha önceden belirlenen bir konu hakkında farklı düşünceleri olan kişilerin konuyla ilgili görüşlerini açıklamak, konuyu (veya sorunu) çözmek, muhatabın zayıf yönlerini aramak amacıyla bir araya gelerek yaptıkları karşılıklı konuşmaya tartışma denir." Süslenmis anlamsiz cümlelerle ona buna tas atiyor[sun]uz.
Sizce Sizin Bu Cümleniz Yazmış Olduğunuz Gibi Süslenmemiş Bir Cümlemi ve Hatta Kimseye Taş Atmıyor mu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-Böylemi birseyler düzelecek ? Tabiki Hayır.Öncelikle Konu Başlığını Değişerek Nezih Bir Ortamda Tartışma İmkanı Sunabilirsineniz Belki Daha Faydalı Bir Tartışma Olur Buda Ne Dersiniz ? Ben Yine Kişiselleştirdim Yahu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne Güzel Demiş Yunus Emre;
"ilim ilim bilmektir,
ilim kendin bilmektir,
sen kendini bilmez isen,
bu nice okumaktır?"
__________________ Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|