Konu: Akp?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2010, 13:30   #124
Stranger
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akp

Önce kiralanır sonra satılır 10 yıl sonra sen Önünü görebiliyormusun ? Bırak 10 Yılı geçtik yarın neler olacağini biliyormusun hayır. Ne kadar ne yorum yaparsak yapalım ama haklı ama yanlış AKP hükümeti geldi geleli Türkiye bataktan çıkamadı çıkamazda. Ben Hayatımda Sol partiye oy vermedim yanlış anlaşılma olmasın sağ sol ayırımı olarak kastedmedim fakat bundan 10 sene geriye bakarsak yani 2000 yıllarına Türkiyenin gelir kaynakları olsun , insanların yaşantıları olsun herşey 4/4 lüktü Ecevit döneminde Bunu gönülden söylüyorum mekanı cennet olsun. Şimdi sene 2010 Sağ , SoL , Kürt , Çerkez , tatar , alevi , sünni Diye herkezi ayırdılar herkez kendi cumhuriyetini kurma peşine düştü ve halen bunları görerek du***** AKP yi savunmakta olan arkadaşlar var saygı duyarım herkezin görüşüne. Kos koca Başbakan PKK liderine Sayın: Öcalan' Sayın : Öcalan diye hitap ediyor kardeşlerimizin kanını akıtan türkiyenin canını yakan adama sayın diye hitap ediyor Recep Tayyiperdoğan! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bakın Burda CHP millet vekilinin biir konuşması var dikkatle izleyelim belki bişeyler çıkarırız hep birlikte. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan