Bugun, yasattiklarin geldi aklima.
Sahte sozlerin, sahte guluslerin..
Ah, kendime nasil kiziyorum bilemezsin. Nasil tahmin etmistim. Nasil icime dogmus, da neden o icimdeki sesi dinlemedigimi bir turlu anlayamiyorum.. Neden, bile bile karanliga yurudum. Neden aydin yollardan sapip, sana dogru geldim. Neden..
Belki, benim icin bir umuttun. Sevgi olmadigin kesin.. belki su acimasiz dunyada, siginacak biriydin. Belki, seni kaderim dusundum.. belki.
Cevremdeki insanlarin seni nasil ovdugunu hatirlarmisin. Ove ove bitiremiyorlardi. Onlar ovdukce, biraz daha cesaretleniyor, biraz daha umutlaniyordum. Dinledikce, tam bana gore bir insan.. tam beni anlayan biri dusunuyordum. Ama maskeler belli zamana kadar dusmez biliyorsun. Maske dustugu an, soylenen yalanlar, sahte davranislar birer birer kaybolur.. Gercek yuz ozaman belli olur.
Bu gercek yuzunu, gormeseydim de keske olan olsaydi. Keske yine yanliz kalsaydimda.. gercekleri bilmeseydim.
O delikanli maske arkasinda, bir karaktersiz, bir sinsi, icten pazarlikli.. bir seytan varmis.
Allahim.. beni senin gibi bir seytandan korudu. Nice seytanlardan korusun insallah..
Gelmez. belkme. Sevmez O ...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.