!yaz #kanal düzenlemesi
Selamun aleyküm, Bu kodu degismemiz mümkün mü? sekilde bir konu actim, bilgisi olanlardan yardim bekledim. Fakat bilgisi var/yok bilmiyorum ama, bilgisi yok isede konuyu silmesine bir anlam bulamadim. Sözüm sanadir CipriX. Bu forumda sadece sen yoksun, senin gibi 100lerce kisi var, coder veya mIRC Scripting ile alakali.. Kodu istedigim gibi yapmamiz hakkinda yardimlarinizi bekliyorum IRCForumlari.net kullanicilari.
Kod;
on *:text:*:#: {
if $1 == !Basla && $2 { .play # $+(",$findfile($mircdir,$+(*,$2,.txt,*),1),") 5000 | msg # $remove($2,!) egitimi Baslatildi. }
if $1 == !Dur { var %d = $remove($nopath($play(#).fname),.txt) | hadd -m play %d $play(#).pos | .play stop | msg # %d Egitimi durduruldu. }
if $1 == !Devam && $2 {
if $hget(play,$2) { play $+(-f,$ifmatch) # $+(",$findfile($mircdir,$+(*,$2,.txt,*),1),") 10000 | msg # $2 Egitimine kalinan yerden devam ediliyor. }
else { msg # Baslatilan birsey olmadigi icin devam edilemez. }
}
}
Kod sorunsuz bir sekilde calismaktadir.
Daha öncede belirtmistim, kod IRCForumlari.net'den bulmustum yazan kim bilmiyorum. Yapilmasini istedigim sekil söyle olacak..
!yaz kanal(#)siz dosyaismi saniye !yazdur yazi durduruldu !yazdevam dosyaismi devam ediyor. Bu sekilde olsun
Örnek;
!yaz #kanal dosyaismi saniye(kac saniye aralik olacak) Ben bu sekilde yazdigimda, Kanal gelinde bana QscaR dosyaismi 5 saniye aralikla yaziliyor, diyecek. Belirtilen dosyaismi yok ise, böyle bir dosyaismi yok veya yanlis dosyaismi yazdiniz, ve bir dosya yazilirken baska bir istekde bulunulursa istegi algilamasin. Simdiden tsk ederim, yardimci olacak kisi(ler) den.
iyi ve hayrli Forumlar dilerim..
Konu SeRDaR406 tarafından (22 Ocak 2010 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
|