|
SessizHosradyo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Örnek olarak verdigim mode degil kullanacagım sey benim kullanmak istediğim /mode #kanal +b ~r:*fullname* o yüzden akill ve akick ekleyemiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
----------
Servere proxy olarak clone sokuluyor birden 50 tane farklı ipden, versiyon cektigimde ise versiyona cevap vermiyorlar, nick degistirip mass mesaj atabiliyorlar. Mirc'mi kullanıyor desek mirc sifresini aşırı derecede zor harf ve karakterlerden yaptım ve kimseye vermedim. Gerci encodeden decode eden biri çıkmıştı 3-4 hafta kadar önce acaba omu diye süpheleniyorum. O yüzden bu olaya bir çare arıyorum açıkcası. Fullnameleri stabil oldugu için simdilik ona ban atarak kanallara girmesini engellerim düşüncesindeydim Daha farklı bi önerisi olan ?
|
şimdi ilk mesajınızdaki taleple bu mesaj alakasız olmuş siz fullname yasaklamak ident yasaklamak yada proxy koruması koymak istiyorum deseydeniz zaten bunlar forumda bir cok kez verildi ve mevcuttur,
siz kalıcı ban nasıl atarım dediniz bizlerde anopede bu şekilde kalıcı
ban atılacağını söyledik verdiğiniz mask akill olarak eklenmez tabiki ama sorunuza yine yanıt vereyim
mesela örnek fullnameleri hepsinin ircforumlari ise şu şekilde yasaklayabilirsiniz spamfilter yardımı ile;
PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/spamfilter add u gzline +1h Yasak! (?-i)^(.+!.+@.+:ircforumlari)$
gibi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
buradanda normal bir proxy koruması var bunu kullanabilirsiniz yada proxy.tcl kurabilirsiniz eggdrop bölümünde var olan