Konu: Akp?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2010, 01:11   #119
Çevrimdışı
Ares
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Akp




Alıntı:
Şeriati savunan örümcek beyinli, gözünde at gözlükleri olan bir zihniyetten ne bekleyebilirsin ki

demis Run Seriat ile ilgili.

Seriat kelimesinin gercek manasi;'' Allah'in emir ve yasaklari '' demektir. Ancak bu kelime ne yazik'ki gunumuzde tamamen carpitilmis durumda ve insanlarin yanlis bilinclenmesi sonucuda asla duymak istemedikleri bir kavram olmustur. O yuzden anlamini bilmedigimiz kelimeler hakkinda yorum yapmayalim.


AKP'ye gelirsek; Riyakar, duzenbaz, sinsi, iki yuzlu, kurnaz bir siyasi anlayisi olan, insanlari kandirmasini cok iyi bilen, secmenlerin gozlerini cok iyi boyuyan bir siyasi kurulus.

AKP; Turkiye Cumhuriyetine ait yapilari, projeleri hic dusunmeden kuyumuzu kazmak istiyenlere satan, secim zamani gidip oy kazanmak icin davos'da gurleyen ve ardindan telefonlarda ozur dileyen, oda yetmezmis gibi ABD'de Yahudi localari ile surekli irtibat kuran, disa ( Avrupa ve Amerika ) domalmis bir sekilde izledigi yonetim anlayisi ile hem bizleri hemde kendini rezil eden, cok konusup bos konustugunun farkinda olmayan karakterlerin bulundugu, gecmislerinde her turlu ayrimcilik faliyetlerinde bulunup, Ataturk inklaplarini kabul etmeyen, kendilerini islamiyet inanci dogrultusunda musluman olarak tanitan ( Goz boyamak icin. ) insanlarin duygulari ile oynayan, kendi menfeatlerinden baska bir halt dusunmeyen, her gecen gun yaptiklari ve yapacaklari daha zararli olucak bir MASON GRUBU'DUR.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver