Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2010, 23:24   #1
Editor
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İddaa Bot(maç anlatım) yardım ?

Öncelikle İyi forumlar kolay gelsin.

yapmaya çalıştığım ancak sıyırma noktasına geldiğim kodlar ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias htmlfree { var %x, %i = $regsub($1-,/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x,&nbsp;) return %x } on *:sockopen:mac:{ sockwrite -n $sockname GET /futbol/canlianlatim/22904.html HTTP/1.1 sockwrite -n $sockname Host: ajansspor.com $+ $crlf $+ $crlf } on *:sockread:mac:{ if ($sockerr) { echo 4 -st Hata. | halt } else { var %temptext sockread %temptext if (*<li class="normal">* iswm %temptext) { privmsg #Kontrol 8,3|Anlatim| 14 $remove($htmlfree(%temptext),$chr(9)) } } } on *:text:*:#:{ if $1 == !anlatim { privmsg #Kontrol Şuanda Fenerbahçe - Antalya karşılaşmasını canlı olarak anlatılacaktır. } if $1 == !anlat404 { /sockopen mac [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 80 privmsg #kontrol 4FENERBAHCE - ANTALYASPOR 2mac özeti yansıtılıyor .. .timer 0 5 /sockclose mac } }

Burda !anlat404 Komutu dahilinde Fenerbahçe - Antalya maçını kanala aks ediyor.Ancak o dakka itibariyle kanala O anki dakikayı aks etmiyor.Örn.: Dakika : 27 Kanala 28. dakikayı göndermesi gerekirken 1. Dakikadan itibaren 28. Dakikaya kadar geçen bütün olayları kanala yansıtıyor.

Benim yapmaya çalıştığım ise ;

!anlat404 dediğim anda sürmekte olan maçın dakikasını ve yorumu vermesi , Uğraştım ancak olmayınca Konu açıyım dedim.

Açıklayıcı bir Dil(lisan) ile izah ederseniz , minnettar kalırım.Saygılarımla

Kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver