Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2010, 09:48   #6
RahmetLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper.TCL de ufak bir değişiklik istiyorum ( ÜSTADLAR yardım )

BuCaLI Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
############################################################################# ### ### ### #yardim odası için karşılama tcl edited by Raw ### ### ### ############################################################################# set hkanal "#Helpers" set yrdmk "#yardim" bind join - * yardimkanal proc yardimkanal {nick uhand host chan} { if {$chan == "#yardim" && ![onchan $nick "#Opers"] && ![onchan $nick "#Helpers"]} { global hkanal yrdmk helper:ara $nick } } proc helper:ara {kim} { global botnick hkanal yrdmk set helpbulundu 0 set vaybe [chanlist $hkanal] foreach opcuk [chanlist $hkanal] { if {[isop $opcuk $hkanal] && $opcuk != $botnick} { lappend x $opcuk set helpbulundu "1" } } if {[info exists x]} { set abo [lindex $x [rand [llength $x]]] } if {$helpbulundu != "1"} { puthelp "PRIVMSG $yrdmk :1,11 Üzgünüz4 $kim 1su anda online yardım görevlisi bulunmamaktadır . Keyf4ALem1 Help Takımı Keyifli Sohbetler Diler .. " puthelp "mode $yrdmk +b $kim" puthelp "kick $yrdmk $kim :1Keyf4ALem1 HeLp Takımı" } { putserv "notice $kim 1Merhaba 4 $kim 1; Resmi Yardim Odamıza Hos geldiniz!" putserv "notice $kim 12IRC1/4SERVICES1 komutları hakkında yardim almak için , " putserv "notice $kim 1Yardim Gorevlilerimizin ozelinden4 voice(+)1 talebinde bulunabilirsiniz." putserv "notice $kim 1Eger su anda yardim gorevlimiz bulunmuyorsa ; size yardim için hazırım." putserv "notice $kim 1Simdi yardim almak icin ozelime 4yardim1 yaziniz." putserv "notice $kim 1Keyf4ALem1 KeyifLi SohbetLer DiLer.. " putquick "PRIVMSG $hkanal :0,2 HeLpers 4,4 4,4 1,4 | 0 $kim 1 | 4,4 4,4 0,2 Su anda 0,4 #yardim 0,2 odasına Giriş Yaptı " putquick "PRIVMSG $hkanal :0,2 İlgilecek yardım görevlisi 4,4 4,4 1,4 > 0 $abo 1 < 4,4 4,4 " putquick "PRIVMSG $hkanal :0,2 Yardim iŞLemi TamamLanan Kullanıcıyı4,2 Devoice(-v)0,2 etmek için 4,4 0,4 !bye1,4 $kim 4,4 " putquick "PRIVMSG $hkanal :0,2 Yardim iŞLemi TamamLanan Kullanıcıyı4,2 Ban+Kick0,2 etmek için 4,4 0,4 !at1,4 $kim 4,4 " putquick "PRIVMSG $hkanal :0,4 KomutLarini #Helpers genelinde KuLLabiLirsiniz " putserv "mode $yrdmk +v $kim" putserv "PRIVMSG $yrdmk :1Merhaba 4 $kim 1; Türkiye'nin en iyi helperlarının bulunduğu HeLp Takımı su anda sizi dinliyor . Size nasıL yardımcı oLabiliriz ?" } }

En basitinden bu şekilde istediğin gibi olur sanırım. tabi gereksiz kalan bazı kısımlarda var ama tamamen inceleyemedim şu halde çalışmasını etkilemez.

bende calısmadı yaw
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet