Ahhh Efendim.Senı gormek, kokunu alabılmek Sana müştak olup yolunda ölebilmek nasip olmadı bize.Gül kokunu hissedememek bundan mahrum olmak ne kadar acı.Senı dusununce içimin ürpermemesı gonlumde bir sızı olmaması
ne kadar acı Efendım.Senı sensız yaşamaya calişmak ve bunu başaramamak çok fena.ben yapamıorum.ama bılıorum yapan kardeşlerim var.aklına sen düşünce gözünden çağlayanlar boşanan yemeden içmeden kesilen kardeşlerim var bılıorum.Allah aşkına onların hürmetine banada gel.ne olur gel başimi okşa, ellerini sür gözlerime , yalnız Sen ol bundan sonra gözümde.başka hayale yer olmasın orda .gündüz gözümde , gece düşümde ol ne olur.Bırak isteyene yalancı yıldız benım gecelerime gözlerin yeter ya Rasullallah...Senın sevgin yeter bana...Bazen düşünüyorum nıye Senı daha çok sevemıorum, nıye kalbım çatlarcasına değil bu sevgi dıye.Ama biliyorum ki bı gün oda olucak inş ye'se kapılmadan umutla bekliyeceğim o günü.O gün bayramım olacak. Benim için en güzel gün olucak.Çünkü o gün ben Sana kavuşacağim İNŞALLAH.ALLAHım ne olur nasip etmücrimin duasını kabul buyur.Gözümde gönlümde GÜLler açsın.GÜLüme kavuşayım.
GÜLe hasretle....
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
alıntı