NoMerCy nerde hata yapiyorum ?
Merhaba arkadaşlar, Nomercy botunu kurmaya çalısıyorum fakat hata veriyor anlamadım gitti clone sokuyor sunucuya
*** Giriş: Techv4-1867 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
*** Giriş: Techv4-3889 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
*** Giriş: Techv4-3148 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
*** Çıkış: Techv4-3148 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
*** Giriş: Techv4-8545 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
*** Giriş: Techv4-9667 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
*** Çıkış: Techv4-9667 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
*** Çıkış: Techv4-8545 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) #KalpSohbet
şeklinde daha sonra bunlar düşüyor
bu sekilde düşüyorlar
[14:50] * Techv4-9398 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Quit (Killed (OperServ (Session limit exceeded)))
[14:50] * Techv4-8163 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Quit (Killed (OperServ (Session limit exceeded)))
statuste * /sockwrite: 'ip' Bağlı Değil (Satır 26, Aliaslar.amk)
hatası var bunu nasıl ayarlarız yardım ederseniz sevinirim,
iyi çalısmalar..
Konu BaharGulu tarafından (16 Ocak 2010 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
|