BEN TÜRK'ÜM Ermeni degilim. Hocali’da kadinlara tecavüz etmedi, karnini yarmadi, Dedelerim. Ingiliz degilim. Masum insanlari kesmedim. Rus degilim. Çeçenleri Kiliçtan geçirmedim. Italyan degilim. Firsattan istifade kan dökmeden toprak talep edeyim. Arap degilim. Beraber girdigim savasta yanimdakini sirtindan vurayim. Ben. Atalari hiçbir zaman katliam yapmadan 4 Kita ve 7 Denize hakim olmus, Haçli seferleri yapan Hiristiyanlara, temizlik adabini ögretmis, topraklarinda günes batmamis, Gemileri karadan götürmüs, Kirk kisi ile Çin Sarayini basmis, simdilerde sanat eseri denen, ancak TÜRK KORKUSU nun birebir delili olan, Çin Seddini, korkak Çinlilere insa ettiren, Akincilarin torunuyum.
Ben Zulmü alkislayamayan, zalimi sevmeyen bir Milletin mensubuyum. Ben bir TÜRKÜM. Ben; Orta Asya’da türeyen, Anadolu’da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen Türk’üm. Ben; Daglarda gemi gezdiren, taslara Destanlar kazdiran, Tarihi bastan yazdiran Türk’üm.. Ben ; Adalete, mertlige örnekler veren, ölüm kalim savasina gülerek giden, yeryüzünde her murada eren TÜRKÜM. Ben; Sancaklara, Tuglara bas egdiren, Beylere, Pasalara Hilat giydiren, Kilicini Üç Kitada gezdiren TÜRKÜM.. Ben; Atilla’yi, Yavuz’u, Fatih’i var eden, Krallari, Imparatorlari kendisine yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKÜM. Ben; Sahlari, Sultanlari kul edinen, Altinlari, Elmaslari pul edinen, Kaftanlari Çul edinen TÜRKÜM.. Ben, Zafer rüyasi görenlere saç yolduran, hezimete ugratip, ümitleri solduran, Müzelerde bas köseleri dolduran TÜRKÜM. Ben ; Damarlarinda asil kanin aktigi irkim. Benden bahseder destanim, agitim. Ben TÜRKÜM. Ta iliklerime kadar , Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜM. Ne Mutlu Türküm diyene.. Ne Mutlu kendini Türk gibi hissedene “ .. Iste böyle aziz dostlar. Türk bu iste. Avrupaliya medeniyeti ögreten, merhameti ön plana çikaran, kimsenin dinine karismayan bir Millet… Sair ne demis,
Tarihi çevir, Nal sesi Kisrak sesi bunlar
Delmis Roma’nin Kalbini Mizrak gibi Hunlar.
Bir Gün gemiler daglara tirmandi Denizden
Kudret ve Zafer bizlere miras dedemizden...
Yüce Allah (c.c ) Türk Milletini her türlü bela ve musibetlerden muhafaza eylesin. Mevla Türk’ü Korusun ve Yüceltsin. Allah (c.c ) yar ve yardimciniz olsun. Allah’a (c.c) emanet olunuz.